Köpevillkor

1. KÖPVILLKOR
För att få handla på MOBILFRIHET.SE måste du ha fyllt 18 år, annars krävs enligt regler målsägandes tillåtelse till köpet.

2. INFORMATION OM OSS
Den här sidan drivs av Svensk Säkerhetstjänst NET i Sverige AB (nedan kallad oss/vi mm), som även skickar varorna som du köper.

För att kunna besvara eventuella frågor så smidigt som möjligt så når du via vår Kundservice. Vi besvarar dina frågor så fort vi kan vardagar mellan 08.00 – 17.00. Lunchstängt mellan 12:00 – 13:00

3. DIN PERSONLIGA INFORMATION
I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet, för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.

Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister.

Kontakta i så fall vårt ärendesystem (via e-post kundservice@sstnet.se). Vi försäkrar att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter, men kan komma att använda dem för att skicka reklam angående våra tjänster. Du som kund har dock alltid rätt att avböja dig sådana utskick och borttagning ur vårt register om du så önskar.

4. PRODUKTINFORMATION
Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Vi reserverar oss även för slutförsäljning, lagerhållning hos våra leverantörer samt eventuella felskrivningar av pris.

5. BESTÄLLNING OCH PRISER
Beställning kan enbart ske via webbutiken. Alla falska beställningar eller bedrägeriförsök polisanmäls.

Vi använder marknadsledande Stripe för säkra betalningar med Visa/Mastercard, American Express, internetbetalning eller faktura. Betalningsvillkor 20 dagar, aviavgift 49 kr, med autogiro 0 kr.Vid beställning av abonnemang görs en sedvanlig kreditupplysning. För att säkerställa att ingen obehörig beställer varor i ditt namn levererar vi enbart till din folkbokförda adress.

Alla våra priser är angivna i SEK och inklusive moms. Inga expeditionsavgifter tillkommer. Vi reserverar oss för felaktig information och eventuella prisändringar påverkade av valutaförändringar, tekniska eller mänskliga fel.

6. FRAKT OCH LEVERANS
Vi packar alla mottagna orders så fort vi har möjlighet och normalt så skickas dina varor inom 1-2 arbetsdagar efter att vi mottagit din order. Vi reserverar oss för eventuella förseningar i samband med högtider eller helger då det kan vara många beställningar som hanteras.

Vi levererar mindre beställningar med brev via Postnord. När vi skickar ut återfunna nycklar skickar vi dessa med rekommenderad post. Du behöver alltid en giltig legitimation vid upphämtning av rekommenderat brev.

Innan ditt paket paketeras av oss kontrolleras varorna så att alla delar finns med och att inget är skadat vid utleverans.

Leveranstid
Cirka 3-7 dagar från inkommen order, men om en viss produkt är slutsåld eller att en längre leveranstid är aktuell pga. t.ex. semester så framgår detta tydligt i vår webbutik.

Ej uthämtade paket
För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, vilket för närvarande är SEK 250 kr. OBS gäller per paket.

7. ÅNGERRÄTT
Vi är naturligtvis tacksamma för varje enskild order, men vi vet att ibland vill man ångra sitt köp pga olika anledningar. Vi tillämpar distans- och hemförsäljningslagen och enligt den har Du som konsument rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick och i väsentligt oförändrat skick.

Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar ditt köp. Ångerfristen börjar löpa den dag du aktiverar tjänsten eller mottager varan, eller en väsentlig del av den.

8. ÅTERBETALNINGSSKYLDIGHET
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan i retur. Vi betalar ej tillbaka värdet på förbrukade kampanjvaror som ingick vid köpet, Kunden är återbetalningsskyldig för eventuella rabatter som uppkommit vid kampanjköp eller användning av rabattkoder som har sänkt en produkts pris, om kunden behåller en av produkterna i ordern.

Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

9. ÄGANDERÄTT OCH RISK
Du blir ägare av varorna du har beställt när de har levererats till dig och vi har mottagit hela betalningen för dem. När varorna har levererats till dig har du dem på egen risk och vi ansvarar inte för deras förlust eller förstörelse.

10. HÄNDELSER UTOM VÅR KONTROLL
Vi har inget ansvar gentemot dig för förseningar i leveransen av varorna du har beställt som orsakas av någon händelse eller omständighet utom vår rimliga kontroll, inklusive (utan begränsning) strejker, lockouts och andra arbetskonflikter, sammanbrott av system- eller nätverksåtkomst, översvämning, eldsvåda, explosion.

Nedan följer länkar till Konsumentverket och ARN där du kan läsa mer detaljerat om Konsumentsköplagen och Distansavtalslagen mm.
http://www.konsumentverket.se/
http://www.arn.se/

Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN:s rekommendationer.

Senast uppdaterad 2021-06-18